Servicii oferite

Ești în căutarea echilibrului personal și profesional? Emovere îți oferă servicii de terapie și consiliere fizic și online pentru a găsi mai ușor calea către sinele tău și către adevărata ta vocație.

Testare psihologică

Evaluăm IQ-ul, inteligența emoțională și skill-urile în procesul de recrutare sau de autocunoaștere.

Serviciile de testare psihologică vizează evaluarea potențialului intelectual, a inteligenței emoționale, creativității, aptitudinilor, precum și profilul vocațional pentru cei care au nevoie de orientare în carieră sau sunt interesați de dezvoltare personală.

Planuri educaționale personalizate

Te ajutăm să identifici care sunt pașii spre împlinirea profesională.

Realizăm planuri individualizate pe baza evaluării psihologice ce vor avea în vedere latura socio-educațională, oferind un plan concret de utilizare a rezultatelor psihologice în context educațional.

Consiliere Corporate

Organizăm workshop-uri și cursuri pentru a îmbunătăți management-ul organizației.

Ședințele de consiliere țin de aspecte de comunicare, management, gestionarea situațiilor dificile, identificare profilului profesional al angajaților.

Ședințe de Psihoterapie

Îți oferim suportul necesar să depășești provocările actuale din viața personală.

Ședințele de psihoterapie (online și fizic) oferă suport în identificarea, conștientizarea, acceptarea și soluționarea aspectelor considerate negative de către pacienți.

Terapie de grup

Lucrăm în grupuri restrânse pentru a dezvolta abilitățile relaționale.

În cadrul terapiilor de grup, copiii, adolescenții și adulții conștientizează că se confruntă cu probleme similare și se simt validați, acceptați și înțeleși. Prin afilierea la grup, participanții își vor îmbunătăți încrederea de sine.

Consiliere psihologică și vocațională

Oferim training și evaluăm profilul tău vocațional pentru a te orienta în carieră.

Ședințele de consiliere (online și fizic) oferă suport în legătură cu soluționarea problemelor actuale, luarea deciziilor. Training-ul realizat de specialiști are ca scop dezvoltarea abilităților sociale și relaționale și sprijin în orientarea vocațională.

Oferta 30% la primele 5 ședințe de psihoterapie.

Oferta – orice evaluare are 30% reducere