Despre noi

“Visurile se nasc în copilărie…de mică mi-am dorit să îi ajut pe cei din jur și să pun întrebări pentru a afla răspunsuri despre ceea ce mă înconjoară. În timp, mi-am dat seama că acesta este drumul care mă definește și am ales să urmez Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației și ulterior cursurile școlii de formare a Asociației de Psihoterapie Integrativă și Psihologie Clinică din Iași. Am profesat ca psiholog și psihoterapeut, în timp ce mi-am continuat studiile doctorale în domeniul psihologiei pozitive și sociale. Dar am simțit că drumul meu abia începe și că îmi doresc să fiu alături de oameni în călătoria lor. Așa a luat naștere Emovere și pentru că lucrurile mărețe se fac în echipă iar eu am nevoie de alți oameni în călătoria mea, am ales specialiști la fel de dedicați să contribuie la scrierea poveștii noastre.”

Andreea Amănălăchioaie, fondator Emovere

Singurul centru de testare complexă acreditat din regiunea de Nord-Est a țării, Emovere promovează servicii psihologice de specialitate, ce vizează testarea psihologică pentru copii, tineri și adulți, planuri și recomandări educaționale, testare angajați, precum și servicii de psihoterapie. Punem emoțiile în mișcare și le traducem în reacții și trăiri conștiente, pentru a transforma gândurile și credințele noastre în realitatea exterioară pe care ne-o dorim.

Viziunea noastră

Vrei să faci o schimbare în viața ta din punct de vedere personal, social sau profesional? Emovere este locul în care te vei cunoaște cu adevărat, locul care îți va permite să te lași ghidat de emoții și care te va conduce către un sine liber, asumat și fericit cu deciziile sale.

Pornim de la un eu care prin muncă și cu optimism își croșetează propria viață, unde emoțiile trăite și integrate activează resursele ce conduc spre evoluție.

Ia emoțiile cu tine

Indiferent despre ce emoții vorbim - fericire, tristețe, dezgust, frică, surpriză sau furie, acestea reprezintă gps-ul nostru și ne comunică atunci când gândurile pe care le avem sunt benefice sau distructive. Ne spun dacă acțiunile noastre sunt aliniate cu mintea, corpul și sufletul nostru și ne ajută să luăm deciziile potrivite. Dacă doar am învăța să ne ascultăm mai mult…am ajunge mai ușor acolo unde aparținem.

Oferta 30% la primele 5 ședințe de psihoterapie.

Oferta – orice evaluare are 30% reducere